Toiminta

Ratsastustunteja järjestetään lähes päivittäin kaikentasoisille ratsastajille. Opettajana toimii pitkän kokemuksen omaava hevosharrasteohjaaja Kaisa Ihalainen. Tuntikäytössä on kaksi ponia ja kuusi suomenhevosta.

Vasta aloittaneille on tarjolla alkeis- ja talutustunteja, kokeneemmille koulu-, este- ja maastoratsastusta. Tallin hevosia voi myös vuokrata itsenäiseen ratsastamiseen. Kilpailemisesta kiinnostuneiden on mahdollista osallistua tallin hevosilla valmennustunneille ja lähialueen kilpailuihin.

Ratsastustunnit pidetään 25x45m aidatulla ja valaistulla hiekkapohjaisella kentällä. Tunneilla ratsastetaan pääsääntöisesti 2-5 ratsastajan pienryhmissä, jolloin saavutetaan laadukas ja tehokas opetus. Vakiotunnit pidetään arkisin 16-20 välillä. Irtotunnit muina aikoina, myös viikonloppuisin.

TALVIEXTRA! - Talvitelttailua ja maastoratsastusta lumisessa luonnossa

Tallilla on mahdollista järjestää kokonainen talven seikkailupäivä! Aloitetaan maastoratsastuksella tai rekiajelulla tai ehkä haluatkin kokeilla hiihtoratsastusta ja viilettää suksilla laukkaavan hevosen perässä? Päivän päätteeksi yöpyminen lämpöisessä, kaminalla varustetussa talviteltassa, joka jo itsessäänkin on unohtumaton kokemus pakkasen paukkuessa ympäröivässä metsässä! Maastoon ja telttailemaan pääsee myös muina vuodenaikoina.

Maastoratsastus maks 5 hlö ja yöpyminen maks 8 hlö.

Kysy lisää ja sovi mieleinen paketti!
p. Janne 050 302 0479

Vastaa